Monday, March 2, 2009

nä nu får det va nog

Jag vet inte om “nyheten” om den här hemska kvinnan har nått Sverige. Om inte så avundas jag er. Denna storläppade tjej kallas för “octomom” av amerikansk media. Hon har nämligen blivit mamma till åttlingar och har sex barn sedan tidigare. Så nu har hon alltså inte mindre än FJORTON barn – varav alla är under 8 år. Vilken fars.

Och var e den stolte fadern undrar ni?

Svaret: ingen vet vem mannen ifråga är, men hans sperma fanns att tillgå i spermabanken som octomom gick till för att bli på smällen.

Hon gjorde alltså in vitro och lyckades även övertala läkaren att plantera in hela 6 embryos istället för det normala 2 som tydligen är standard i läkarvärlden. Och två ägg delade dessutom på sig i livmodern och vips så vart det åttlingar!

Det krävdes ett team på 46 läkare och sjuksköterskor vid förlossningen. Bebisarna var inte större än en knytnäve och fick ligga i kuvös med outvecklade lungor medan deras mamma solade sig i rampljuset.

Nadia, som mamman heter, är arbetslös. Hon har levt på sjukbidrag sedan 2002 och bor hos sina föräldrar som gick i personlig konkurs förra året. I en intervju hävdade hon att hon ska försörja sina 14 barn med studielån eftersom hon ska börja plugga till hösten.

Liksom, hallå? Någon hemma?

En vägörenhetsorganisation erbjöd henne ett nytt hus för barnen och dygnet-runt hjälp av sköterskor när åttlingarna kommer hem. Men “octomom” tackade nej. Tydligen så hoppas hon på en reality show samt en bok som hon redan försöker sälja för 2 miljoner dollar.

Patetiskt.



No comments: