Friday, November 6, 2009

Bröstens vara eller icke vara

Två andra bloggare som jag följer skrev nyligen om bröst. Och eftersom jag ska luncha med min bröstigaste (?) väninna idag så tänkte jag follow suit och blogga om boobies.
Jag tycker fenomenet bröst är ett intressant topic. Alla kvinnor i min mans familj (förutom jag och den jobbiga svägerskan) har investerat i ett par bröst. Vet inte om det beror på att dom bor i södra Kalifornien – ett ställe där a-kuporna är utrotningshotade. Bannlysta istället för fridlysta. Patricia som jag ska luncha med har också investerat i en hylla. Men hon är från sydamerika och där är det standard att besöka plastikkirugen så fort man har råd. Varför tror ni att det alltid är miss Venezuela som vinner Miss universum och liknande?
Jag brukar skämtsamt säga att jag är bröstlös. Jag har aldrig upplevt dilemmat med killar som aldrig ser en i ögonen...so jag kan inte riktigt relatera till det.
För i ärlighetens namn så är jag ganska nöjd med mina myggbett. Tror inte jag skulle trivas med att släpa omkring med några bomber till bröst. Aj, vilka ryggproblem jag skulle ha då. Och den blonda hårfärgen skulle absolut måsta gå bort för alltid. Blond med vattenmeloner är karriär självmord så länge man inte är i porrbranschen eller vill göra spektakel på reality såpa.
Jag vill bli tagen på allvar.
Har redan problem med det för jag blir alltid behandlad som ett nykläckt yngel.
Fast jag är inte emot stora bröst eller plastik kirurgi.
Tycker det är upp till var kvinna (och man) att avgöra hur dom vill se ut.
Och jag är ett stort fan av vetenskap och modern medicin och kan man bli snyggare eller känna sig bättre med hjälp av kniven så go for it!
Bara man inte glömmer bort att insidan också måste putsas med jämna mellanrum så tycker jag att plastik e helt okej.

No comments: