Wednesday, December 3, 2008

Den mest hatade spelaren i NHL


Bild: Sports illustrated

Så kallas han ofta. Sean Avery. Spelaren som leder ligan i utvisningsminuter och i veckan avstängdes från match på obestämd tid.

Anledningen?

Avery gick fram till pressen under träning och gav några fula kommentarer om hans f.d. flickvänner och andra NHL-spelare.

“Jag fattar inte varför det har blivit standard bland andra spelare att ta ihop det med mina “sloppy seconds” säger Avery och skapar genast kalabalik.

Tydligen så har han dejtat både en och två kändis tjejer. Den ena är Elisha Cuthbert från tv-serien 24. (Den blonda dottern till Keifer). Och hon har tydligen tagit ihop det med en spelare i Calgary. För denna osmakliga kommentar så får Avery nu nöta bänk.

NHL har fått nog av bråkmakaren. Under slutspel förra säsongen så viftade han med sin klubba framför målisens ansikte, en taktik som snabbt bannades under namnet “Avery regeln.”

Själv så tycker jag faktiskt att NHL borde chilla ner litegrann. Intervjuerna med spelarna är totalt värdelösa. Det spelar ingen roll vem som intervjuas, vilket lag han spelar i, eller vilken match han snackar om. Standard frasen under intervju lyder alltid:

“Dem är ett bra lag. Deras målvakt är riktigt bra. Men vi ska kämpa hårt.”

*suck*

tack avery för att du iaf kan säga något eget, även om det nu råkar vara kontroversiellt.

No comments: