Thursday, January 31, 2008

35 SEK - yikes!

Som utlandssvensk längtar man ibland efter speciella saker. Jag har en favorit som inte kan matchas med någonting härborta.

Ta Da!

Men 35 kronor för 200 gram + frimärke känns lite överpris.

Butik hemlängtan är iallafall ett intressant ställe att besöka när man blir sugen på något blå-gult.

4 comments:

Anonymous said...

ah, dar har jag surfat in allt for manga ganger och dregglat ocksa! :) men frakten ar ocksa svindyr till USA, sa det blir nog inget.. Vi har iofs. Nordic house (http://nordichouse.com/) i Oakland har i Cali och dem leverar ocksa till hela USA, men som vanligt ar priserna lite for dyra :/ jag aker hem till sverige i mars, vill du ha nagot hor av dig sa jag kopa en del och skicka till dig :) kram

Anonymous said...

Ni har inget IKEA som säljer svensk mat i närheten? I England är apelsinkrokanten man kan köpa där nästan billigare än den man kan köpa i Sverige.

/Tina (som tycker att du har en jättetrevlig blogg)

Stina said...

Tack Bettie! =)

Och hej Tina! =) Nej, vi har inget Ikea har. Colorado ar ganska mitt i landet, sa det lonar sig inte med distributionen eller nat sant. Trist. Skulle verkligen vilja ha mer tillgang till svensk produkter. Sa du bor i England?

Anonymous said...

Hej Stina!

Jag bor i Sverige, men jobbade och bodde i London under en period. Jag saknade röda ferrari-bilar, för det gick inte att köpa på IKEA.

Men nu har jag omvända problem istället. I Boden, där jag befinner mig, går det minsann inte att köpa salt och vinäger chips! ;)

/Tina