Monday, October 6, 2008

Homofobiska amerikanska män och europeiska metrokillar

Den amerikanske genomsnittskillen som bor någonstans i Mellanamerika, (New York & San Fransisco undantaget), är väldigt homofobisk och motsträvig vad gäller mäns inträde i modevärlden. Dessa killar envisas med att bära Levis 501:or och en vit t-shirt. Dem förfasas över europeer i stil med David Beckham som använder nagellack och klampar omkring i kilt.

Dessa killar använder knappt cologne för det anses för gay och dem skulle aldrig spendera mer än 10 dollar på att klippa håret. Dem är till och med noga med vilken bil dem kör och skulle aldrig någonsin synas i en ford focus eller honda civic. Samtalsämnen dessa män emellan rör sig enbart kring jobb och sport. Dem dricker öl, alternativt ett glas rött till steken. Att beställa in en drink i stil med cosmopolitan eller mojito är för gay. Whiskey on the rocks eller något annat odrickbart i stil med jägermeister är okej.

Dessa killar har hellre keps på huvudet än gele i håret. Dem vandrar till och med omkring med unibrow (ihopsittande ögonbryn) ifall dem inte har en flickvän som plockar deras bryn under mycket tjat. Dem känner sig obekväma i slips och kostym och känner sig tvugna att skämta sig igenom så kallade “chick flicks.” Dem klagar när deras tjej sätter på ett avsnitt av Sex and the City, men skrattar gott åt Samanthas upptåg.

Dessa killar har inte gråtit en tår sedan första klass, i allafall inte publikt. Och dem skulle aldrig någonsin erkänna att baseball är tråkigt eller att Chihuahua hundar faktiskt är söta. På Robbies job finns en fransman som bär omkring på en sådan där väska som man slänger över axeln och vars band vilar diagonalt över bröstet. Detta har gett upphov till massa grabbskämt om hans europeiska “gay-väska.”

Ja, det är inte lätt.

grabb (gay?) väska från armani

No comments: