Sunday, October 5, 2008

Skriva tenta som en vicepresident


Jag bevittnade vice president debatten förra veckan. Mest av nyfikenhet, jag ville se hur Sara Palin klarade av pressen. Och jag tyckte faktiskt att hon var galant. Vältalig, charmerande, rak på sak, och snygg. Vithårige Biden (Obamas följeslagare) var blek i jämförelse, förutom när han log med sina vita kosmetiska underverk till tänder. Biden försökte sig på att klämma fram en tår under debatten när han pratade om hur det är att förlora ett barn, men det såg mest ut som att han satt något i halsen.

Mest underhållande var deras förmåga att inte svara på en enda fråga. Debatt ledaren som bestod av en sömnig, överviktig journalist kvinna (som för övrigt skrivit en bok om Obama) ställde frågor som hon aldrig fick besvarade. Hon frågade båda kandidater vad deras akilleshäl var, och Palin svarade med att räkna upp sina styrkor som Alaskas guvernör och hockeymamma. *gäsp*

Detta gav mig iden att skriva tenta på samma svamlande vis och besvara varje fråga med en irrelevant utläggning om något helt annat.

Bidens vita leende



f.d. modellen Palin

No comments: