Sunday, October 4, 2009

helgen

Har haft en lugn helg. Ikväll var jag och Alissa på bio och såg Fame-filmen. Den var sisådär. Härliga dansnummer, men inte mycket till story. Väldigt tonårstramsigt och lite för mycket kliché.

Igår var vi ute och drinkade med Shauna. Hon är så komisk. Det var egentligen meningen att vi skulle styra upp en dubbeldejt mellan henne och en karl från Roberts jobb, men han fick förhinder så det blidde ingen blindträff. Vilket kanske var tur, för Shauna insisterar på att se en bild innan hon träffar honom. (Vem sa att tjejer inte är ytliga? Jag säger som Ludacris, “have one more drink before you discriminate”)

Har inte fått mycket gjort i studieväg den här helgen. Disciplinen har börjat tryta. Fast jag har faktiskt hjälpt Alissa med några skolprojekt, om nu det räknas? Kan även meddela att en norske gutt har frågat om hon vill gå på årets första skoldans med honom.
Det ska vara en norrbagge.
Han heter Stian och spelar amerikansk fotboll, han är blond, blåögd, och muskulös. Han ser ut som prototypen för den skandinaviske mannen, och är tydligen väääldigt poppis bland tjejerna på high school. Jag har lärt Alissa att säga “Akkurat.”
Robert tycker att han ser ut som Macauly Culkin, och han anser även att det är skandal att hon ska gå på dans med en skandinav under sitt år i USA. För det kan hon väl “göra hemma.”
;P

No comments: