Wednesday, August 12, 2009

Dan före välkomstdan

Puh. Svettigt. Blev inte 34 idag. Det blev 39 grader celcius istället. Och jag har städat. Såhär rent och fint har jag nog aldrig haft det. Men ack så svettigt det blir när man har igång dammsugarn, tvättmaskinen, och diskmaskin på samma gång. Plus att man knogat och slitit. Har i allafall fått iordning Alissas rum och är helnöjd med resultatet. Till och med installerat den gamla laptopen så att hon kan sitta på sitt rum och hemligsurfa. (undra vad reppen skulle säga om det? Antagligen hålla en föreläsning om faran med nätpedofiler och barnporr.)
Har några småsaker att slå in och efter middan ska vi åka till michaels och se om vi kan få tag i någon slags vitt kartongpapper så att vi kan göra en välkomstskylt. Vi ska nämligen slå på stort på flygplatsen med skylt, blommor, balonger, och konfetti. Kanske till och med vi borde dela ut partyhattar till andra i vänthallen och få alla att skrika “välkommen till Amerika!!!!” så fort Alissa kommer upp för rulltrappan? Och så måste ju röda mattan rullas ut så att vi kan rusa mot varandra i slowmotion för att slutligen omfamnas till ljudet av rörda suckar och snörvlande gamla damer.

Okej. Kanske inte riktigt blir så dramatiskt imorrn. Mitt liv är ju tyvärr inte en Hollywood film och har inget eget soundtrack. Men lite spännande ska det nog ändå bli.

1 comment:

Anonymous said...

Alla har ett soundtrack till sitt liv i min mening. Vilken är Din? :) /Shaikha